Trădările sufletului scindat

Tradarile sufletului scindat ma străpung cu bătăile inimii pana când aritmiile vor avea un ritm haotic in defavoare miocardului. Omoară-ma cu atraocitatea ta și plânge-mi in torace lacrimile cu o mare aciditate. Provoacă-mi arsuri pe spate, pe coapse, sub amintiri, ori pe tălpi. Sa-mi fii tot, dar mai puțin azi și mai mult mâine.

Călcând pe promisiuni, iubiri, sentimente, in valurile dintre spațiul intercostal, da-mi voie sa ți spun ca ai ajuns pe un teren minat. Și nu pentru ca mi-ai produce o dauna totala sufleteasca și fizica. Ci pentru ca dauna asta e implantata profund precum toate inervatiile mele pe toată suprafața interna a corpului meu. Iriga-mi corpul cu iubire, pasiune și confuzie, astfel încât lipsa de oxigen, vital pentru respirația mea îngreunată de plumbul Așezat pe pereții venelor, sa ducă la hipoxemia accentuată, fără vreo monitorizare explicata.

Tradarile sufletului scindat

Inhalează-ma adânc, dar usor, pentru a ajunge in toate celulele aflate la nivelul caii traheo-bronșic.

Ingerează-ma, tulburându-mi undele peristaltice alea musculaturii peretelui stomacal.  Simte-ma in toate viscerele aflate in interdependență unele cu altele. Asa vei ajunge sa ma corelezi la trup și suflet. Dar in special in trunchiul cerebral, unde îți voi rămâne mult timp in substanța cenușie. Totodata provocându-ți o hemoragie cerebrala ischemica.

Ți-a fost frica crezând ca n-o sa mi faci fața cuvintelor mele mult prea pompoase. Sa înțelegi ce vreau sa ți exprim in pudica mea convalescenta. Sa nu uitam, când ne-am dezlipit unul de altul, tot ce a mai rămas a fost carnea cruda pe o bucata a sufletului meu. Plina de sângele ce țâșnea amețitor. Desprins parca din multitudinea vaselor râncede ce au putrezit de la orgoliul mucegăit ce ne umbrea fericirea.

La o adică,de ce sa îmbătrânești, sa te îngrași și sa te sfidesti alături de o singura persoana care va ajunge in timp sa îți acorde câte un voucher lunar de cincisprezece minute de misionar trist pentru care va trebui sa mai faci și mătănii in avans alterand tradarile sufletului scindat?

Distribuie acest articol!!!
Sunt Andreea Dumitrașcu și va mulțumesc pentru atenția și timpul acordat acestui articol. Sper sa va regăsiți in rândurile scrise de mine și va aștept la cât mai multe articole!

One Reply to “Trădările sufletului scindat”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *