Top 17 semne clare ca partenerul nu te mai iubeste

Aceste semene iti spun clar daca partenerul nu te mai iubeste.

1.Te ignoră
Parcă nu mai exiști. Începe complet să trăiască o viață proprie.
Înainte, orice făcea el sau tu era o decizie reciprocă. Și acum, nici nu știi ce intenționează să facă ceva si nu mai esti inclus/a in planurile lui/ei. Când ești prin preajmă, devine ciudat și se preface că e singur.

2. Lipsa comunicării
Unul dintre cele mai mari semne că nu te mai iubește este lipsa de comunicare .Când își va pierde interesul pentru tine, te va întrerupe.  El va pierde nevoia de a comunica cu tine în vreun fel.

3. Este ocupat mai tot timpul
Cand partenerul tau incepe sa nu își mai face timp pentru tine, situația este gravă.
Pentru omul pe care îl iubești, îți mereu va exista timp! Întotdeauna există se gaseste o cale.
Cand el gasește mereu scuze pentru a nu petrece timp cu tine, înseamnă că nu te mai merită.

5. Brusc, îți cere sa ii oferi spațiu personal
Făceați totul împreună și, deodată, îți spune că are nevoie de mai mult spațiu, este un semn clar că totul s-a terminat între voi.
Cum asa? Pentru că este un prim semn că nu mai vrea să petreacă timp împreună cu tine si cauta sa te evite.

6.Nu aveti discutii serioase
Comunicarea este o parte fundamentala a unei relatii. Tu si partenerul tau ar trebui sa va simtiti liberi sa va deschideti unul in fata celuilalt.  Iar comunicarea nu inseamna sa discutati despre lucrurile banale, ci sa abordati si subiecte serioase si importante.  Nu uita, cuplurile care sunt legate de iubire adevarata vorbesc despre planurile viitoare, despre copii sau vacante.

7.Eforturile sunt doar din partea ta
In comparatie cu ale lui, eforturile tale parca sunt din ce in ce mai mari pentru a tine relatia pe linia de plutire.

8.Doar tu esti mereu esti  primul care spune „Te iubesc”
Dragostea este o armonie minunata intre doi oameni si daca unul dintre ei nu raspunde cu aceeasi moneda, atunci dragostea nu mai exista.

9.Nu te privesti niciodata in ochi atunci cand iti spune “te iubesc”
Se spune ca ochii nu mint niciodata. Poti spune multe lucruri despre sinceritatea unei persoane doar privind-o in ochi. Daca nu te poate privi in ochi atunci cand iti spune ca te iubeste, exista o mare posibilitate sa minta.

10. Te jigneste. Iti poate spune ca nu ii place personalitatea ta
Persoana care te iubeste nu iti va reprosa niciodata asta, te va iubi si pretui mereu indiferent de situatie. Jignirile si reprosurile constante sunt opusul iubirii.

11. Refuza sa iti spuna unde a fost sau ce a facut
E clar ca are chestii de ascuns si probabil te inseala, dar te pastreaza ca o optiune safe.

12. Nu este recunoscator/recunoscatoare pentru nimic din ce faci
Un om care te iubeste mereu o sa stie sa aprecieze si sa multumeasca pentru eforturile tale si sa iti intoara la randul lui. Dar un om toxic care te va lasa pentru orice alta optiune nu va sti sa te pretuiasca, pentru el/ea tu esti doar ceva ce poate fi oricand inlocuit.

13.A inceput sa se comporte de parca nu existi
In ochii lui tu nu mai reprezinti prea mult caci nici in inima lui nu mai reprezinti nimic. Se concentreaza doar pe el caci nu ii pasa de altceva.

14.Se enervează ușor
Se va enerva la cel mai mic lucru mic. Nivelul său de toleranță scade din ce în ce mai mult în fiecare zi, iar siguranța pe care o simti din partea lui devine mai scurtă.

15. Incetează să mai incerce te facă fericit/a
A încetat de mult să mai facă lucruri pentru tine.
Acele lucruri drăguțe care ți-au plăcut și care te-au făcut să te simți special, care te-au făcut să te simți a lui și numai a lui, au dispărut.  Nici măcar nu mai încearcă. A încetat să-i mai pese cu totul.

16.Nu vorbește despre viitor
Daca el/ea nu vorbește niciodată despre viitorul vostru împreună, ceea ce înseamnă practic că nu te vrea în el.

17.Evită sexul
Da, ai citit bine. Este posibil ca bărbații să evite intimitatea odată ce își pierd sentimentele pentru partenerul lor. Așadar, dacă iubitul/iubita tau/ta aproape niciodată nu inițiază sexul sau a încetat brusc să încerce cu tine în dormitor, acesta este unul dintre semnele că nu te mai iubește .

Distribuie acest articol!!!
Acest aricol este scris pentru a veni in ajutor cu niste indicii pentru a da de cap problemelor tale si nesigurantei cu care te confrunti, aceste indicii sunt cele mai intalnite indicii care poti sa iti confirme ca persona de langa tine nu te mai vrea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *