10 de moduri de a câștiga bani online și offline de acasa

 1. Joburi remote (de acasa)

Depune CV-ul si candideaza pentru un job remote (de acasa), de exemplu call center. Poti lucra din confortul casei tale si tot ce iti trebuie e un device(laptop, telefon, tableta) si o conexiune la internet.

2. Vinde o pagina de instagram

Deschide o pagina de instagram si incepe sa aduni urmaritori prin diferite metode ca de exemplu ai putea sa dai follow, iar dupa un timp unfollow, usor usor vei creste si cand pagina ta are un numar maricel de urmaritori o poti vinde.

3. Câștigați bani de pe blogul dvs. ca afiliat

Dacă sunteți un blogger care primește trafic decent, ați putea câștiga bani alăturându-vă unei rețele afiliate. Afiliații (adica voi) sunt plătiți atunci când cineva face clic de pe site-ul web către site-ul partenerului și cumpără ceva acolo. Unii bloggeri câștigă mulți bani în acest fel.

4. Obțineți venituri din publicitate de pe blogul dvs. sau de pe canalul dvs. YouTube

Transformați videoclipurile pisicii dvs. în videoclipuri cu numerar. Dacă videoclipurile dvs. YouTube sau postările de pe blog atrag un public mare, este posibil să puteți câștiga bani din publicitate. Cu Google AdSense, companiile plătesc pentru a face publicitate în jurul conținutului dvs. Serviciul este gratuit, dar există cerințe pe care trebuie să le îndepliniți.

5. Deveniți un influencer In stagram

Puteti sa incepeti sa va cresteti pagina de instagram si incet incet veti atrage sponsori care va vor plati sau oferi produse pentru o postare sau un story.

6. Traducător online

Această activitate este simplu de înțeles din titlu: iei articole pe care anumite persoane le găsesc pe internet, le oferi traducerea în limba dorită și ești remunerat pentru treaba efectuată. Pentru limbile de circulație mondială, cum ar fi engleza sau franceza, plata începe de la 10 – 15 dolari pentru fiecare mie de cuvinte traduse. Texte ce țin de domeniul tehnic (medicale, din inginerie) sau din limbi exotice vor fi plătite de doua sau de trei ori mai bine.

7. Bani din sondaje

Sunt o multime de site-uri care platesc pentru completarea unor chestionare, e adevarat ca nu te veni imbogati, dar vei putea face ceva banuti de buzunar

8. Sa iti faci un cont pe Fiverr

Fiverr este un loc minunat pentru a face niște bani online sau pentru a cheltui niște bani online dacă ai nevoie de serviciile pe care le oferă ceilalți. Pe scurt, totul costă 5 dolari. Fie că plătești 5 dolari, fie că ești plătit cu 5 dolari. Îți poți oferi serviciile oricum dorești. Dacă vinzi artă și ești de acord să îți vinzi operele cu 5 dolari bucata, atunci acesta este un angajament. Dacă ești designer grafic și vrei să îți oferi serviciile cu 10 dolari pe oră, oferă pur și simplu un angajament de 30 de minute. Dacă cineva are nevoie de 2 ore de design grafic, atunci te va plăti cu 20 dolari, adică 10 pe oră, cumpărând 4 angajamente.

9. Meditatii

Daca esti bun la o materie poti posta anunturi pe grupuri si site-uri in care sa iti prezinti oferta. Cel mai simplu este sa le predai copiilor deoarece materia este simpla si mai usor de explicat.Poti da chiar meditatii online.

10. Jocurile PC

Chiar dacă nostalgia jocurilor din copilărie trece pe la fiecare, cu toții ne bucurăm de tehnologia avansată. Iar lumea virtuală a creat câte un loc pentru fiecare dintre noi, astfel încât să substituie și să dezvolte noi interese. Platforme de socializare, matrimoniale, platforme inspiraționale pentru artiștii dintre noi, altele pline de idei pentru aventurieri și lista poate continua. Iar pentru cei care sunt interesați de jocuri pentru a-și antrena mintea, pentru a se relaxa sau pentru a concura, tehnologia a ținut pasul cu imaginația și creativitatea. Așadar jocurile PC simulează o lume virtuală, complexă, care genereză constant cerere pentru cele mai bune idei și aventuri. Dacă ești suficient de talentat, poți face tutoriale pentru cât mai multe vizualizări, ajungând astfel să monetizezi, sau poți trece la nivelul următor în care să fii parte din ideea jocului, din caracterul personajului sau din calitățile acestuia.

Distribuie acest articol!!!
Ma numesc Surubaru Mihaela Mirela si in acest articol am incercat sa va prezint niste modalitati simple si eficiente din care puteti genera niste venituri in functie de munca depusa.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *