Informatii

Capitolul 1. Procedura de lucru

Totul este foarte simplu. Daca ati ajuns sa cititi aceasta pagina cu informatii inseamna ca sunteti interesat/a sa colaborati cu bestroinfo.ro. Scopul dumneavoastra din acest moment este sa scrieti si sa adaugati cat mai multe articole  zilnic (cadenta sa fie undeva la 5-10 articole pe zi) in sectiunea “Adauga Articol” de pe website-ul bestroinfo.ro. Puteti lucra de oriunde, oricand, de pe orice dispozitiv   (laptop, telefon, tableta, etc.).

Capitolul 2. Ce inseamna colaborarea

            Aceasta afacere nu se adreseaza acelor persoane lenese sau care doresc sa se imbogateasca peste noapte. Ideea de baza este foarte simpla, iar noi consideram ca oricine poate sa ajunga la un venit lunar, decent, constant pe o perioada nedeterminata de timp. Sumele pot varia de la cativa lei la mii sau zeci de mii de lei lunar.

            Concret, va vom explica pe pasi cum am gandit noi acest business pentru ca toata lumea sa aiba de castigat, iar totul sa fie transparent, la vedere:

 1. Va inregistrati pe site-ul bestroinfo.ro si astfel sunteti deja unul din autorii acestui site.
 2. Va logati pe website, intrati in sectiunea “Adauga articol” si incepeti sa scrieti si sa postati primul dvs articol conform informatiilor de scriere articole din Capitolul 3.  Dupa ce ati postat articolul noi vom verifica ce ati scris si vom publica pe website, intr-o pagina noua, de sine statatoare, articolul scris de dvs. Acest lucru poate dura pana la 24 de ore.
 3. Pe pagina nou creata (unde se afla articolul scris de dvs) noi vom adauga publicitate platita in principal prin Google Adsense.
 4. Vizitatorii acestui site vor intra pe pagina unde se afla articolul dvs si vor da click pe reclamele ce se regasesc pe aceasta.
 5. In perioada 1-10 a fiecarei luni noi vom accesa toate paginile dvs unde ati postat articole si va vom face printscreen-uri cu venitul din publicitate de pe fiecare in parte, pentru luna anterioara. Vom face un total pentru venitul tuturor paginilor si va vom trimite 40% din aceste venituri pana pe data de 15 a fiecarei luni, pentru luna anterioara.
 6. Ca sa va calificati sa va putem trimite aceste venituri de 40% lunar, trebuie sa ajungeti sa postati cat mai multe articole, respectand informatiile de scriere articole din Capitolul 3. Nu vrem sa credeti ca va veti imbogati cu cateva articole postate pe site, dar daca veti adauga mai multe (cadenta de postare recomandata este de 5-10 articole pe zi) facand din acest lucru un job part-time sau chiar un hobby, vor veni si veniturile decente de care vorbeam!
 7. Concluzia este ca trebuie sa postati cat mai mult cantitativ, dar bineinteles si calitativ! Astfel vor fi mai multe sanse pentru un venit sigur deoarece vom avea mai multe pagini ale dvs unde putem adauga reclamele plătite prin Google Adsense. Acesti bani vor veni constant, lunar, pentru ca informatia pe internet este precum vinul: cu cat este mai veche cu atat este mai usor de gasit si implicit mai relevanta, dar mai ales productiva financiar in ceea ce priveste publicitatea platita!

Capitolul 3. Cum se posteaza un articol

            Generalitati

 • Trebuie sa intrati pe website pe link-ul „Adauga Articol”;
 • Continutul articolului trebuie sa fie unic (sa nu se regaseasca pe alte site-uri), realizat in mod special pentru site-ul bestroinfo.ro;
 • Fisierele media folosite (poze, video, etc.) nu trebuie sa aiba ale logo-uri sau sa apartina unor terti ce pot cere drepturi de autor. Puteti folosi fisiere media personale sau care se gasesc liber pe internet fara a fi marcate de catre o alta companie/ site/ organizatie etc.;
 • Limbajul folosit in cadrul articolelor sa fie cat mai profesional;
 • Sa se respecte semnele de ortografie si punctuatie;
 • Se accepta articole in oricare din categoriile de pe website, dar suntem deschisi sa mai adugam si altele daca aveti dvs alte idei.

Title – Titlul articolului

 • Titlul articolului sa fie unul cat mai obiectiv si sa reprezinte cat mai corect natura articolului;
 • Va recomandam ca lungimea titlului sa aiba intre 2 si 12 cuvinte;
 • Nu este permisa insiruirea de cuvinte cheie in vederea crearii titlului.

Content – Continutul articolului

 • Continutul articolului nu trebuie sa aiba mai putin de 300 de cuvinte sau mai mult de 3000 cuvinte;
 • Textul trebuie sa fie formatat in masura in care sa fie usor de citit (folositi paragrafe, liste ordonate sau neordonate, cuvinte boldate sau italice);
 • In interiorul articolului “adaugati fisiere media”, preferabil poze,  pentru ca intregul continut sa fie mai atractiv la citit de catre vizitatorii site-ului bestroinfo.ro.

Author Bio – Date biografice despre autor

 • In aceasta sectiune veti adauga informatii despre dumneavoastra (un citat, cateva date interesante, ceva prin care va diferentiati dvs ca autor fata de ceilalti autori de pe website-ul bestroinfo.ro);
 • Textul scris aici va avea o lungime intre 20 si 100 de cuvinte.

Category – Categorii articole

 • In acest pas alegeti categoria in care se incadreaza cel mai bine articolul redactat de dvs: Afaceri, Altele, Animale de companie, Arta si cultura, Asigurari, Auto – Moto, Calculatoare, Casa si gradina, Cluburi, Comunicate de presa, Cumparaturi online, Diverse, Divertisment, Educatie, Fashion, Gastronomie, Hardware, Internet – Online, Jocuri, Mama si copilul, Medicamente, Muzica, Sanatate, Servicii pe internet, Societate, Software, Sport, Tratamente alternative, Turism.
 • Daca nu gasiti o categorie unde sa puteti posta articolul dvs., ne puteti trimite un mesaj prin formularul de contact “Contact” de pe website pentru a propune o noua categorie.

Tags – Cuvinte cheie

 • Aici trebuie sa alegeti cuvinte cheie sau sintagme cheie pentru articolul dvs, dar care sa aiba legatura clara cu continutul redactat si ideal sa se si regaseasca in acesta sau in titlu;
 • Dupa aceste cuvinte cheie vizitatorii site-ului bestroinfo.ro vor gasi articolul scris de dvs.;
 • Exemplu de cuvinte cheie pentru sectiunea Tags: cazare, cazare brasov, cazare apartamente brasov, cazare apartamete, etc.;
 • Puteti adauga cuvinte cheie sau sintagme cheie: minim 3 si maxim 10.

Choosed Featured Image – Adauga o imagine

 • Adaugati o imagine reprezentativa articolului scris de dvs;
 • Aceasta imagine va fi afisata pe website inaintea textului (continutului) articolului publicat de dvs – daca vizitatorii website-ului vor fi atrasi de aceasta imagine, cu siguranta vor intra sis a citeasca articolul.

Model Articol

(il puteti gasi postat la adresa https://bestroinfo.ro/casa-si-gradina/sfaturi-si-trucuri-pentru-un-dormitor-in-stil-feng-shui/)

Title:

Sfaturi și trucuri pentru un dormitor in stil Feng Shui

Content:

Decorează un dormitor in stil Feng Shui pentru confort, prosperitate și noroc

               Feng shui-ul dormitorului trebuie ales astfel încât amplasarea patului, a altor obiecte de mobilier, a lucrărilor de artă și a oglinzilor să ajute la crearea unei energii sănătoase, norocoase și odihnitoare.

               Pentru cei care caută sfaturi cu privire la cea mai bună energie în decorul dormitorului, există o mulțime de informații despre amplasarea ideală a ușilor și ferestrelor și chiar locația ideală din casă pentru dormitorul perfect feng shui.

               Dar pentru o persoană obișnuită care tocmai a cumpărat o casă sau s-a mutat într-un apartament nou, se poate realiza puțin din stilul Feng Shui tinand cont de dimensiunea reală, forma sau aspectul camerei. Dacă nu sunt planificate renovări, este mai practic să vă concentrați asupra lucrurilor mici care pot fi modificate sau proiectate fără prea mult efort. Următoarele sfaturi de dormitor feng shui ar trebui să facă trucul pentru aproape fiecare casă.

Bazele energetice bune pentru dormitor

               Energia ideală pentru un dormitor ar trebui să combine relaxarea cu revitalizarea – un mediu calm și liniștitor, care poate fi, de asemenea, vital și senzual.

Culoare: Cele mai bune culori sunt atât luxuriante, cât și liniștitoare – nu sunt roșii sau roșii fierbinți, verde lime sau alte culori discordante, cu excepția unor accente minuscule. Culoarea poate fi, de asemenea, utilizată pentru a echilibra problemele cu dimensiunea camerei – vedeți mai multe mai jos.

Lucrări de artă: Orice imagine de pe pereții dormitorului trebuie aleasă cu atenție, cu atenție la dispoziția și simbolismul lor. Imaginile care „se simt” singure sau nefericite nu sunt o idee grozavă pentru dormitor. Cel mai bine este să alegeți lucrări de artă cu sens pe care doriți să le aduceți în viața voastră.

Uși: Nu este întotdeauna posibil să proiectezi un aspect perfect pentru dormitor, dar un lucru care se poate face este să păstrezi toate ușile (ușa dormitorului, baia privată, dulapurile) închise noaptea în timp ce dormi. Acest lucru îmbunătățește un flux hrănitor de energie care este cel mai bun pentru sănătate.

Poziția patului: dacă spațiul permite, nici o parte a patului nu trebuie să fie lipită de perete, deși poate fi tăblia (partea de sus) a patului. Cel mai bine este să echilibrați patul cu mese potrivite pe ambele părți, iar patul nu trebuie așezat direct în fața ușii dormitorului. Dacă camera dvs. este pe partea mică, încercați să obțineți un pat cu depozitare, astfel încât să aveți spațiu de fiecare parte.

Zona de dragoste și căsătorie Feng Shui din dormitor

               Zona de dragoste și căsătorie Feng Shui este situată în sud-vestul dormitorului. Este responsabil pentru atragerea de noi iubiri și îmbunătățirea romantismului și a relațiilor actuale.

Echilibrarea deficiențelor unui dormitor cu Feng Shui

               Uneori, vor exista elemente de aspect sau defecte de design într-o cameră care sunt mai puțin decât optime pentru fericire și sănătate. Dormitorul feng shui poate fi folosit pentru a nega aceste elemente, astfel încât să nu facă rău.

Săgeți otrăvitoare: coșurile de fum închise, țevile sau alte caracteristici pot crea „săgeți” unde colțurile pereților se îndreaptă spre interior, în cameră (spre deosebire de un colț normal care arată). Acest lucru se observă în special în apropierea tavanului în apartamente la mansardă sau la subsol. Aceste săgeți trebuie să fie înmuiate, acoperite sau „dispersate” pentru a proteja norocul și sănătatea.

Dimensiunea camerei: o cameră prea mare sau prea mică poate avea efecte negative, în conformitate cu feng shui, dar acestea pot fi echilibrate cu culori sau, în cazul unei camere prea mari, folosind mobilier sau ecrane pentru a sparge camera în zone mai mici. Culorile mai întunecate și bogate pot face o cameră mare să se simtă mai confortabilă, în timp ce o cameră mică poate fi făcută să se simtă mai mare și mai aerisită, cu culori deschise și luminoase.

Elemente de decor de evitat în dormitor

               Există câteva sfaturi feng shui pentru decor care trebuie ținute în afara dormitorului:

Oglinzi: Oglinzile nu ar trebui niciodată să fie poziționate acolo unde vor fi orientate spre pat. De fapt, amplasamentul ideal feng shui pentru o oglindă se află undeva în afara dormitorului – este mai bine să nu aveți suprafețe reflectorizante în zona de dormit.

Muncă, divertisment și alte distrageri: Pentru sănătatea și calitatea somnului, cel mai bine este să păstrați distracțiile cum ar fi televizorul, computerul și echipamentele pentru exerciții fizice afara din dormitor.

               Urmați aceste sfaturi și este ușor să creați un dormitor odihnitor, energizant, care să fie un refugiu confortabil și plăcut.

Author Bio:

Autor pe wesite-ul bestroinfo.ro – Best Romanian Information Directory. Voi cauta sa redactez cat mai multe articole in toate categoriile pentru ca cititorii sa aiba acces gratuit la informatii de calitate.

Category:

Casa si gradina

Tags:

decorare dormitor feng shui, design feng shui, design interior feng shui, feng shui

Choose Featured Image: