Supe rusesti

Supa reprezintă o masa importanta in Rusia. Supele sunt indispensabile pentru ruși și sunt de obicei servite după-amiaza. Există foarte multe feluri de supe rusesti și dacă le-ai pune pe o listă, se va transforma într-o listă nesfârșită.

Borsul este foarte faimos în comparație cu celelalte supe rusesti. Borsul rusesc este o bunătate de ciorba, uşor condimentată, tocmai bună pentru temperaturile scăzute; este făcut din carne de vită iar carnea este servită în mod normal cu smântână. Există, de asemenea, supe denumite shei. Aceste supe sunt de obicei făcute din legume, iar ingredientele includ cartofi si varză. Supa cu legume menționată anterior la care se adăuga carne se numește shei postnie.

Supa si Rusia, masa indispensabila, Rusia, borsul, supa Okroshka, supa de pui, supa de peste, supa de ciuperci, supa Grybnoy, ciuperci proaspete, legume, carne, ciuperci, carnati, smantana
http://bestroinfo.ro
Supa de peste

Supele rusesti pot conține si pește. Exemplul perfect este cel care se numește Uha sau supa de peste. Aceasta este o supă unică în care rețeta va include o mulțime de condimente amestecate cu morcovi și cartofi.

Supa de pui

Printre varietatea de supe rusesti, veți găsi o supă care se numește Kuryniy, care poate fi tradusă și ca supă de pui. Cu iernile de lungă durată din Rusia, bucătăria a supelor vă va păstra încălziți și serviți ca o substituție minunată pentru cei care nu preferă vodca. Supa se servește în mod normal cu pâine de secară, care este constituită ca dietă principală rusească. Este o supă  făcută dintr-un bulion subțire de legume și aromatizata cu ierburi, la care se adaugă legume și carne de pui.

Supa de ciuperci

Supa Grybnoy poate fi denumită și supă de ciuperci și se găsește în meniurile supelor rusești. Are în total până la 13 ingrediente diferite care sunt incluse în rețeta. În mod normal, se face adăugând ciuperci proaspete în apă rece timp de aproximativ una până la două ore, schimbând continuu apa de trei până la patru ori. În cazul în care ciupercile vor fi uscate, veți fi obligat să le fierbeți timp de 1 1/2 ore și așa mai departe. Această supă rusească este servită în mod normal cu o smântână rece sau fierbinte.

Supa Okroshka

Okroshka este o supă cu legume care se face fie din carne, fie din cârnați. Veți observa că majoritatea oamenilor o vor găsi foarte răcoritoare într-o zi fierbinte și însorită, deoarece în mod normal este servita direct din frigider. Se serveste cu smantana si marar tocat.

Toate supele de mai sus adaugă sănătate corpului tau. Nu ezita sa le încerci dacă veți călători in Rusia.

Distribuie acest articol!!!
Gatitul este precum iubirea: Trebuie sa te implici cu totul, sau sa nu te implici deloc. - Harriet van Horne Nu poti sa gandesti bine, sa iubesti bine, sa dormi bine, daca nu ai cinat bine.- Virginia Woolf

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *