Trendul de culori ale anului 2021

În fiecare an ne întrebăm ce culori sunt în trend în materie de modă. Iată care sunt cele mai în vogă culori ale anului 2021.

În anul 2021 vom tinde mai mult spre culori calde, pământii sau chiar culori care ne leagă cu natura, cu lumina soarelui, deoarece totul pornește de la starea noastră de bine iar aceste culori ne vor transmite armonie și o stare de bine.

Iată top 5 culori propuse pentru anul 2021 – Sursa: pantone.com

5. Raspberry Sorbet

O culoare de roz aprins, șerbet, care ne va aminti cu siguranță de copilărie.

4. Green Ash

Culoarea mentei, subliniază natura, renașterea și starea de prospețime și nou.

3. French Blue

Și în anul 2020 această culoare a fost în trend însă revine și anul viitor. Această culoare rece ne completează stilul indferent dacă este vorba de make-up sau unghii.

2. Illuminating

Galbenul, o culoare caldă care ne umple de bucurie mai ales vara deoarece ne trimite cu gândul la soare. Această culoare transmite armonie de aceea este una dintre culorile anului 2021.

1. Marigold

Este o culoare caldă, o nuanță portocaliu-aurie care face parte din familia galbenului. Culoarea aceasta o găsim adesea la floarea Filimica.

Culorile câțtigătoare ale anului 2021

Pentru a doua oară în istorie (prima dată în anul 2016, când au fost preferate două nuanțe, roz pal și bleu pastel – Rose Quartz și Serenity), Institutul Pantone a ales nu una, ci două culori ale anului 2021, care se completează reciproc și aduc vindecare.

PANTONE 17-5104 Ultimate Gray, o nuanță liniștitoare care amintește de nisipul de pe plajă sau de fundațiile solide și stabile de beton și PANTONE 13-0647 Illuminating, un galben strălucitor care evocă soarele cald, gustul revigorant al unei tarte cu lămâie sau spiritul vesel al verii.

Așadar, cu speranță în suflet, pășim într-un nou an în care ne așteaptă multe incertitudini, dar și vindecare.

Distribuie acest articol!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *