Cele mai bune filme de pe Netflix

Incercarea de a găsi cel mai bun film de vizionat pe Netflix poate fi o provocare descurajantă. Am fost cu toții acolo. Ai decis că vei urmări ceva. Ai la dispoziție întregul Netflix, inclusiv o listă redusă a filmelor pe care le-ai marcat deja pentru a le viziona la o dată viitoare. Dar apoi există o alta alegere. Trebuie să găsești ceva care se potrivește dispoziției tale sau ceva cu care tu și prietenul tău vă puteți pune de acord. Nu vă temeți, totuși, pentru că aici, la bestroinfo.ro, avem un ghid care vă ajută să găsiți filmele Netflix perfecte.

Enola Holmes

Director: Harry Bradbeer

Writer: Jack Thorne

Cast: Millie Bobby Brown, Louis Partridge, Henry Cavill, Sam Claflin, and Helena Bonham Carter

Enola Holmes este unul dintre cele mai bune și mai fermecătoare filme originale Netflix lansate până acum. Bazat pe seria de cărți cu același nume de Nancy Springer, misterul perioadei urmează personajul titular al lui Millie Bobby Brown, care este sora mai mica a lui Holmes și a fost crescut aproape în singurătate de mama ei. Dar când se trezește într-o zi si realizeaza ca mama ei a dispărut, ea ia lucrurile în propriile mâini și se furișează în Londra pentru a rezolva cazul. Filmul este extrem de distractiv, deoarece Enola urmărește fără teamă și urmărește indicii, dar este, de asemenea, o poveste surprinzător de emoționantă mamă-fiică cu teme legitim feministe. Scenariul are nevoie de timp pentru a lua în considerare ce înseamnă să fii femeie în lumea unui bărbat într-un mod organic (și important) pentru povestea de față. Este una dintre cele mai bune interpretări ale lui Brown, dar Henry Cavill este, de asemenea, o încântare ca și Sherlock Holmes însuși. 

13th

Director: Ava DuVernay

Writers: Spencer Averick and Ava DuVernay

13th este un documentar înfricoșător care analizează încarcerarea în masă a minorităților în urma adoptării celui de-al 13-lea amendament. După cum subliniază documentarul, nu doar rasismul cultural înrădăcinat are ca rezultat încarcerarea pe scară largă a afro-americanilor și a altor minorități. Există și un stimulent financiar și este o afacere bună să-i închizi pe oameni. 13th parcurge în mod sistematic deceniile care au urmat adoptării celui de-al 13-lea amendament pentru a arăta cum oamenii negri au fost vizați de mass-media, de guvern și de companii pentru a crea o nouă formă de sclavie. Este un film care te va înfuria, te va deprima și, sperăm, te va stimula la acțiune împotriva unui sistem care a făcut rău grav concetățenilor noștri.

Moneyball

Director: Bennett Miller

Writers: Steven Zaillian and Aaron Sorkin

Cast: Brad Pitt, Jonah Hill, Philip Seymour Hoffman, Chris Pratt, and Robin Wright

Brad Pitt oferă una dintre cele mai bune performanțe din cariera sa în drama sportivă Moneyball din 2011, care a trecut printr-o perioadă de dezvoltare plină (Steven Soderbergh a fost demis din regie cu trei zile înainte de a începe filmarea), dar a ieșit destul de spectaculos la celălalt capăt . Bazat pe o poveste adevărată, Pitt îl interpretează pe Bill Beane, un fost jucător de baseball și actual manager general al Oakland Athletics, care joacă un joc pe statistici în loc de cercetași pentru a-și construi echipa. Jonah Hill a câștigat o nominalizare la Oscar pentru turnul său dramatic în rolul guru-ului sabermetriei Peter Brand, în timp ce Philip Seymour Hoffman este, în mod surprinzător, un hoț de scenă în calitate de manager al echipei care se opune acestei metode anormale. Bennett Miller regizează filmul cu o introspecție liniștită, în timp ce Beane se uită înapoi la modul în care propriul trecut și-a modelat cele mai bune și cele mai rele tendințe, iar filmul funcționează bine ca o paralelă cu tranziția lui Pitt de la „Hollywood Hunk” la un interpret atent. Ca bonus, scenariul primește un impuls de crackerjack de la Aaron Sorkin, ale cărui scene ies în evidență în cel mai bun mod.

Da 5 Bloods

Director: Spike Lee

Writers: Spike Lee, Kevin Wilmott, Danny Bilson, and Paul De Meo

Cast: Delroy Lindo, Clarke Peters, Isiah Whitlock Jr., Norm Lewis, Jonathan Majors, and Chadwick Boseman

Spike Lee a decis să abordeze războiul din Vietnam cu Da 5 Bloods. Povestea este destul de simplă, dar filmul este cu totul altceva. Patru veterani ai Războiului Vietnam călătoresc înapoi în Vietnam pentru a găsi rămășițele liderului lor de echipă căzut – precum și o grămadă de aur pe care au lăsat-o în urmă. Dar, în curând, descoperă că rănile pe care le transportă se adâncesc, iar Lee folosește filmul pentru a examina problemele familiei, rasei și excepționalismului american în moduri izbitoare și grafice. Este absolut palpitant și Delroy Lindo oferă o interpretare cu adevărat demnă de Oscar.

Molly’s Game

Director/Writer: Aaron Sorkin

Cast: Jessica Chastain, Idris Elba, Kevin Costner, Michael Cera, Jeremy Strong, Chris O’Dowd, and Bill Camp

Dacă sunteți în starea de spirit pentru un film de poker grozav cu un scenariu de crackerjack, nu căutați mai departe de debutul regizorar al lui Aaron Sorkin, Molly’s Game. Bazat pe o poveste adevărată, filmul o are pe Jessica Chastain ca o femeie care a devenit ținta unei investigații FBI după ce este expus imperiul de poker subteran pe care îl conduce pentru vedetele de la Hollywood. 

Mandrie si Prejudecata

Director: Joe Wright

Writer: Deborah Moggach

Cast: Keira Knightley, Matthew Macfadyen, Brenda Blethyn, Donald Sutherland, Tom Hollander, Rosamund Pike, Jena Malone, and Judi Dench

Romanul clasic Jane Austen Pride and Prejudice a fost adaptat de multe, multe, de multe ori, dar este cu totul posibil ca filmul lui Joe Wright din 2005 să fie cel mai bun vreodată. Keira Knightley conduce filmul în rolul Elizabeth Bennet, o tânără stăruitoare care intră într-o relație fierbinte și rece cu enigmaticul Mr. Darcy (interpretat de Matthew Macfadyen al lui Succession). Cinematografia și designul producției sunt absolut luxuriante, iar partitura lui Dario Marianelli este frumoasă și vibrantă, iar chimia dintre Knightley și Macfadyen este absolut extraordinară.

A Ghost Story

Director/Writer: David Lowery

Cast: Casey Affleck and Rooney Mara

Chiar de la inceput, vom spune că A Ghost Story nu este pentru toată lumea, dar dacă vă place ideea unui indie despre existențialismul vieții, așa cum este spus prin povestea cu fantome, acest lucru ar putea fi pentru dvs. Această dramă din 2017 o găsește pe Casey Affleck interpretând rolul unui bărbat care moare, dar apoi se întoarce să-și bântuie soția (Rooney Mara) și casa ei. Construcția filmului și scorul incredibil conduc acasă marimea existenței și tristețea pierderii. Acesta este cu siguranță unic. 

Reteaua de socializare

Director: David Fincher

Writer: Aaron Sorkin

Cast: Jesse Eisenberg, Andrew Garfield, Justin Timberlake, Armie Hammer, Max Minghella, Rooney Mara, and Rashida Jones

Rețeaua socială este o capodoperă. Se întâmplă, de asemenea, să fie unul dintre cele mai ,,requchable” filme realizate vreodată. Rareori o pereche de regizori și scenaristi a fost atât de bine potrivită, David Fincher și Aaron Sorkin ridicându-și reciproc cele mai bune instincte și amortizându-le pe cele mai rele. Această dramă interesantă și incisivă este mult mai mult decât un film pe „Facebook”, deoarece folosește „povestea de origine” dramatică a Facebook-ului de Mark Zuckerberg pentru a spune o poveste mult mai amplă despre ceea ce se întâmplă atunci când oamenii care conduc cele mai mari companii din lume abia au ieșit din colegiu. Există o calitate aproape mitică a creșterii și a căderii lui Zuckerberg aici – „a meritat până la urmă?” întrebări filosofice. Dar, de asemenea, acest film pur și simplu dă palme / reguli / ucide atât de greu. Scorul câștigător al premiului Oscar de Trent Reznor și Atticus Ross este atemporal, spectacolele sunt fenomenale, scenariul este perfect, iar regia este absolut magistrală. Urmăriți acest film!

Poveste despre casnicie

Director/Writer: Noah Baumbach

Cast: Adam Driver, Scarlett Johansson, Laura Dern, Alan Alda, and Ray Liotta

Avertisment! Povestea căsătoriei te va distruge. Dar, de asemenea, nu este doar unul dintre cele mai bune filme din 2019, ci este cel mai bun film pe care Noah Baumbach l-a făcut vreodată. Povestea relatează procesul divorțului de la separare la finalizare, Adam Driver interpretând soțul regizor de teatru de succes și Scarlett Johansson interpretând rolul soției actriței de succes. Probleme complicate este faptul că cuplul împărtășește un copil, dar strălucirea filmului lui Baumbach constă în faptul că spune povestea din ambele puncte de vedere, deci, indiferent de ce parte ai cădea în cele din urmă, ai o empatie profundă pentru ambele persoane. Driver și Johansson oferă cele mai bune performanțe în carieră, pe măsură ce Baumbach scrie persoane complexe și corpolente – știi, ca ființe umane reale. Și în ceea ce privește subiectul, Baumbach prezintă în mod viu modul în care vocile celor doi indivizi – și dragostea pe care au împărtășit-o anterior – se pierd în procesul real de divorț. Sfâșietoare și profund umană, Povestea căsătoriei nu trebuie ratată.

Multumesc pentru atentia acordata! Lasa-mi un comentariu si ma apuc de redactat un articol nou. Anul acesta o sa fie plin de idei!
Distribuie acest articol!!!
Independent writer, student „Dacă vei face mereu ceea ce-ți place, atunci măcar o singură persoană va fi satisfăcută” – Katharine Hepburn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *