Cum să alegi cadoul perfect pentru Ziua Îndrăgostiților

Se apropie Ziua Îndrăgostiților, o zi marcată cu roșu în calendarul multor cupluri din toată lumea, implicit din România.

Deși nu este o sărbătoare autentic românească, iar acest subiect este puternic discutat de unii oameni, obiceiul de a face din 14 Februarie o zi a iubirii s-a conturat destul de bine și printre români.

Dacă vrei să îi faci o surpriză plăcută persoanei iubite și încă nu te-ai hotărât cum să o faci, îți propun câteva idei de cadouri pentru un Valentine’s Day memorabil.

Prima dată, trebuie să știi că nu este vorba despre buget, cât despre semnificația cadoului.

Iată câteva sfaturi pentru a găsi cadoul potrivit pentru jumătatea ta:

  1. Realizează o listă cu trăsăturile caracterisitce persoanei iubite. Pune pe hârtie lucrurile care o fac fericită și nu uita de micile detalii.
  2. Cadourile, uneori, îi pot face pe oameni să se simtă speciali și apreciați, așa că nu exclude o supriză inedită, care să iasă din tipare. Fie că e vorba de o experiență nouă sau ceva care să îi reamintească de un moment aparte trăit împreună, cadoul va fi 100% apreciat.
  3. Evită stereotipurile! Internetul este plin de tutoriale ajutătoare care să îți sporească creativitatea. Așadar, pas cu pas, poți deveni creatorul unor cadouri unice, pe care le poți personaliza ușor, iar, la final, munca depusă va fi răsplătită cu zâmbete și o stare de bine.
  4. Nu uita să „împachetezi” surpriza și aici nu este vorba de ambalajul folosit, cât despre modul în care alegi să îi dăruiești cadoul. Ai variante nelimitate.

Cuplurile nu seamănă între ele, ceea ce este pefect normal. Oamenii sunt diferiți, iar viața de cuplu este deseori despre a descoperi, accepta și aprecia persoana de lângă tine. Tocmai de aceea, un cadou care săîi amintească partenerului sau pertenerei cât de mult înseamnă pentru tine este neprețuit.

Idei de cadouri

Posibilitățile sunt infinite: de la o cină romantică la lumina lumânărilor (poate chiar la voi acasă, dacă tot e pandemie), până la bilețele care să îi motiveze și să îi aducă zâmbetul pe buze în fiecare zi a anului 2021.

Poate aveți o amintire semnificativă, simbol al relației voastre. Cu un strop de creativitate, orice obiect poate fi personalizat, devenind astfel un cadou plin de emoție, care să îi iasă în cale zi de zi.

Un trend care ia amploare în ultima perioadă este cel al întoarcerii la simplitate, la acele lucruri mici, care nu au neapărat valoare materială dar presupun un efort creativ. În funcție de pasiunile iubitului sau iubitei, poți propune o ativitate în doi care să îl/o facă să uite de pandemie și să se bucure de prezent. Există chiar și jocuri special concepute pentru cupluri.

Dacă vacanțele împreună, în străinătate, sunt dificile în momentul de față, puteți găsi o alternativă pentru a petrece timp împreună aproape de casă. Chiar și propria sufragerie poate deveni o destinație „exotică” ori un loc ideal pentru o cină romantică. Atmosfera de vacanță e o stare de spirit, mai alex pentru începutul lui 2021.

Este frig, iar vremea și restricțiile anti COVID-19 vă țin în casă. Pentru seri liniștite, alegeți câteva cărți sau filme/seriale care să facă timpul să treacă mai ușor și care să vă trimită cu gândul la vremuri mai bune.

Idei de cadouri pentru cei cu un buget mai mare

Dacă bugetul vă permite, un laptop sau un smartphone nou i-ar putea fi de ajutor partenerului sau partenerei de cuplu. Un accesoriu haios, cum ar fi o husă personalizată de calitate, adaugă un plus cadoului.

Bijuteriile rămân o opțiune îndrăgită, mai ales în rândul doamnelor și domnișoarelor, dar nu numai. Atât femeile cât și bărbații ar putea fi încântați să primească o bijuterie pe gustul lor. Iar pentru iubitorii de make-up, parfumuri și poduse de îngrijire, oferta este destul de largă.

Hainele comode, pentru stat în casă, ori papucii pufoși sunt o altă alegere cu care nu poți da greș. Albumele muzicale ale artiștilor favoriți (sau discuri de vinil pentru cei cu gusturi atipice) sunt o altă variantă de luat în calcul.

Cel mai important, fiți alături unul de celălalt de Ziua Îndrăgostiților și nu numai. Nimic nu compensează căldura oferită de persoana iubită.

Distribuie acest articol!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *