5 remedii naturale pentru stimularea cresterii parului

   Se spune că părul tău este gloria ta încununătoare și este normal să vrei să-ți îmbunătățești părul dacă nu este pe placul tău. Dacă încercați să va recastigati părul pe care l-ați pierdut sau doriți pur și simplu să îmbunătățiți părul pe care îl aveți, încercați câteva dintre aceste remedii naturale. Beneficiile lor dovedite pot ajuta la stimularea creșterii și la îmbunătățirea părului pe care îl aveți.

1.Masaj

Masarea scalpului poate ajuta la restabilirea creșterii părului și poate fi utilizată împreună cu uleiuri și măști de păr. Acest lucru stimulează scalpul și poate îmbunătăți grosimea părului. Dacă vă faceți timp pentru a vă masa scalpul în fiecare zi vă poate ajuta, de asemenea, să vă ameliorați stresul și tensiunea. Se crede că forțele de întindere în timpul masajului încurajează creșterea și grosimea părului în celulele papilei dermice.

2. Ulei de cocos
Ulei de cocos Sursa de încredere conține acizi grași care pătrund în interiorul firului de păr și reduc pierderea de proteine ​​din păr. Uleiul de cocos poate fi utilizat fie înainte, fie după ce vă spălați părul, în funcție de tipul de păr. Dacă părul tău are tendința de a fi gras, poți face un tratament de repaus peste noapte sau câteva ore înainte de a-l spăla. Masează uleiul de cocos în scalp și în tot părul. Dacă părul tău este uscat, îl poți folosi și ca tratament de imbogatire. Mai multe cercetări privind uleiul de cocos l-au catalogat ca fiind promotor al creșterii părului, dar s-a dovedit că îmbunătățește si sănătatea și luciul părului și a fost folosit de secole.

3. Suc de ceapă
Dacă te descurci cu mirosul de suc de ceapă, s-ar putea să descoperi că beneficiile merită. S-a arătat că Sucul de ceapă tratează cu succes alopecia areata neuniformă, promovând creșterea părului. De asemenea, se crede că sucul de ceapă îmbunătățește circulația. Studiile la animale au arătat un factor de creștere a cheratinei îmbunătățit și fluxul sanguin către cuticule. Puteți amesteca câteva ceapă și puteți stoarce sucul. Aplicați sucul pe scalp și pe păr și lăsați-l timp de cel puțin 15 minute. Apoi șampon în mod normal.

4. Aloe vera
Aloe vera a fost folosită de mult timp pentru tratarea căderii părului cu sursă de încredere. De asemenea, calmează pielea capului și condiționează părul. Poate reduce mătreața și deblocheaza foliculii de păr care pot fi blocați de excesul de ulei. Puteți aplica gel de aloe vera pur pe scalp și pe păr de câteva ori pe săptămână. De asemenea, puteți utiliza șampon și balsam care conțin aloe vera.

5. Lămâie
Puteți folosi suc proaspăt de lămâie sau ulei de lămâie, deoarece se spune că îmbunătățesc calitatea și creșterea părului. Ulei de lămâie Sursa de încredere vă poate ajuta să mențineți un scalp sănătos și să încurajați creșterea părului. Aplicați suc proaspăt de lămâie pe scalp și pe păr cu 15 minute înainte de șampon. Puteți folosi ulei esențial de lămâie diluat într-un ulei purtător ca mască de păr.

Multumesc pentru atentia acordata! Lasa-mi un comentariu si ma apuc de redactat un articol nou. Anul acesta o sa fie plin de idei!
Distribuie acest articol!!!
Independent writer, student „Dacă vei face mereu ceea ce-ți place, atunci măcar o singură persoană va fi satisfăcută” – Katharine Hepburn

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *