Societatea si oamenii

Buna!  V-ati gandit vreodata ce reprezintă societatea in sine? Sau ce inseamna cu adevarat oamenii in societate? Societatea si oamenii sunt in stransa legatura?

Societatea si oamenii in context general

Eu, nu doar ca m-am gandit, ci m-am si lovit de ea. Totalitatea oamenilor formează societatea. Uneori comportamentul lor este deranjant sau poate, fără să vrea, te amuza si iti fac ziua mai buna. As vrea sa discutam despre partea mai putin bună a acestei societăți. Dacă, spre exemplu, ai un defect vizibil, nu mereu esti acceptat de societate. Lumea devine din ce in ce mai rea si mai aprigă.

Cum putem lua măsuri? Ei bine, dragilor, schimbarea trebuie sa fim chiar noi.  Încercați să vă acceptați si invatati-i si pe altii sa o faca. Descoperiti in voi culoarea sufletului si bucurați-va de viață cat puteti de mult. Iubiti, cântati, dansati si mergeți mai departe oricât de multe greutăți ar aparea in fata voastră.

Ce este societatea, societatea si oamenii, formarea societății, cum te realizezi pe toate planurile, unde te lovești de societate, reusita se câștigă greu, ce trebuie sa faci pentru a reuși, reguli, bucuria de a trăi

Societatea si oamenii prin exemplul personal

Stiti… intotdeauna  mi am dorit să fiu cum nu o sa fiu niciodată.  Acum, după atâta timp, mi-am dat seama ca nu se poate si ca trebuie sa ma prețuiesc mai mult.  Asadar, societatea si oamenii sunt in stransa legatura. Asta, desigur, va recomand si vouă!  Voi cum va descurcati cu viata? Nu-i asa ca nu e totul roz?

Mi se pare foarte dificil sa reziști in aceasta lume. Poate de aceea sunt atatea cazuri de depresie si de suicid.  Stiu ca e foarte dificil si ca este o munca grea.  Dar rezultatele sunt imense. Am scris acest articol pentru voi. De curând, am trecut si eu prin niste perioade cumplite ale vieții mele si, cu greu, am trecut peste.

Stiu ca vorbele nu sunt îndeajuns pentru a depăși momentele grele, dar sper ca aveti puterea necesară pentru a trece peste orice obstacol privitor la subiectul denumit „Societatea si Oamenii”. Va  îmbrățișez cu drag!

Puteti citi si aici despre acest subiect destul de controversat!

Distribuie acest articol!!!
Lidia. Anica. "Iubeste-te " .29 octombrie 2020. Vâlcea. Iubeste si vei fi iubit . Acceptă te si lupta pentru integritatea ta . Voi posta mai multe tipuri de articole de acest gen si sper sa va placa ! Va inteleg Perfect, pe fiecare dintre voi si sper sa aveti puterea de a trece peste tot ce vi se pare greu in viata .

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *