Chiar il rog sa ma însele!

Ba chiar il rog sa ma insele! Mi-am stors glandele lacrimale la propriu, pana mi s-a rupt retina, globul ocular, cristalinul și corneea. Caci ochii sunt cei care resimt toată durerea. Mi s-au atrofiat mușchii circulari și s-a dezechilibrat ligamentul suspensor, caci ce a văzut, cu putința e greu de uitat.

Ba chiar îl rog sa se ducă sa ia portia de nou, sa se ducă între picioarele altei femei, sa imbratiseze alta femeie, după sute de nopți dormite cu mine. Caci dacă asta înseamnă inselat, e pistol cu apa pentru o femeie suferinda, care și linge singura rănile.
Chiar te rog sa te duci sa te simti barbat, dar fără sa știe nimeni, nici măcar eu sau prietenii tai. Caci o femeie trebuie mințita, pentru ca pe ea o interesează timpul ăla in care o faci fericita, nu cel in care se simte ca un tampon folosit sau o sclava a nesiguranței tale și a dorinței de senzații tari.

Ba chiar îl rog sa iasă la un meci de fotbal cu prietenii și o bere. Atunci când bărbatul tau prelungește meciul cu o bere, are parte de cea mai buna partida din viata lui. Chiar îl rog sa meargă la un meci de FIFA, sa fie in largul lui cu sau fără prezenta unei alte dame de companii. Are voie sa fie barbat, dar n-are voie sa fie prost.

Sa ma deranjeze dacă ma Înșeală? Știi, toată chestia asta e un lucru firesc, dar nu demn de ființa umană. Sa ma deranjeze realitatea convulsiva? Caci m-as putea da ca-mi plac vișinele care se mulează pe sufletul meu, lăsându-mi un gust amar in gura, dar cu toate acestea iubesc bananele. Sa fim oameni maturi, dorința exista peste tot, iar dacă se culca cu alte femei, e clar ca și-a dorit altceva decât o noapte in brațele mele, ca a vrut sa respire și sa guste altceva decât trupul persoanei iubite. De o calitatea mai proasta sau nu, nu contează, e altceva.

Chiar il rog sa ma insele!

Caci nu minciuna in sine e o problema, ci faptul ca ai teama aia ca ai putea pierde persoana de lângă tine, de a pierde bărbatul, de a pierde amintiri, vise, trăiri, sentimente și nu in ultimul rand de a pierde in fata altei femei. Nu-i asa ca suntem ciudate, noi femeile? Vrem sa știm adevarul și vrem sa fim și fericite, adevăr pe care nu-l putem duce.
O femeie înșală foarte greu, iar motivele sunt cu mult diferite de cele ale bărbaților. Exista și excepțiile alea care înșală din cauza infidelității lor înnăscută, din curiozitate sau din neglijența fata de persoana iubita. Caci ele o fac din nemulțumire, abandon, când se simt neapreciate și nedorite.

M-am săturat de adulterul tău zilnic, cu aerul, cu vântul și cu lumea, cum să te păstrez doar al meu, de-a pururea fidel?

Mă săruți cu buze mânjite de remușcări.
Atunci, in sufletul tau hain și in mintea ta egoista, vei simti vreo remușcare, vreun regret? Chiar dacă ai simti, va fi in zadar: odată plecata, aceeași raza de soare nu se mai întoarce. Mereu va fi alta, și alta, și alta.

Ispita nu are de ce sa facă vizite acolo unde sufletele șchioapătă. De atunci, mi s-au înnegrit multe zile frumoase. Iar dacă înșelatul înseamnă asta, ba chiar te rog s-o faci. Ba chiar il rog sa ma insele! Caci eu văd înșelatul atunci când femeia își așteaptă acasa bărbatul, iar el este deja mutat in patul și sufletul altei femei.
Dar asta e cu totul alta poveste. Cu o alta ocazie!

Distribuie acest articol!!!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *